joi, 6 martie 2014

Sedinta cu parintii sau cum sa cunosti o adunatura de tampiti for free

   Deci m-am intors de la sedinta cu parintii... Deci! Deci! Deci!
   Acum inteleg motivul pentru care ma lua mama la omor atunci cand venea de la astfel de sedinte! Nu eram eu vinovata! Erau parintii care o scoteau din minti!!! Am ajuns la 8 acasa si am latrat la H si la Cleo pret de o ora despre aceasta sedinta. Beau un pahar de vin dupa 4 luni de abstinenta si cred ca voi lua si un Extraveral inainte de culcare.
Băăăi lumea e nebun!!!
    Oamenii au timp, n-au probleme, n-au prieteni, n-au minte, n-au pe dracu' sa ma ieie!
"Eu nu vorbesc germana, dar profesoara de germana nu e buna de nimic.""Fata mea vine cu doua randuri scrise in caiet. Profesoara nu e buna." "Oare paduchii chiar exista?" "Copilul meu stie engleza avansati, d-aia se suie pe banci la scoala, in timpul orei de engleza." "Profesorii trebuie sa-si schimbe metoda si sa predea cursurile interactive." "Profesorii trebuie sa le dea mai multe teme!" "Copiii au prea multe teme."
    Stateam cu o mamica-n banca, care la un moment dat si-a luat capu-n maini si si-a indreptat privirea inspre lamineul masutei. Am intrebat-o: "Aveti probleme mai mari, doamna?" A busit-o rasu'. Macar am adus un zambet pe buzele cuiva si am reusit sa ma abtin de la violenta cruda, pura si pornita de simpla furie, fata de altii. Sunt o fiinta pasnica, dar mi se incinsese pielea capului si mi se inrosisera loburile urechilor de nervi de la cate prostii am auzit intr-un interval de timp de o ora jumate in care mai bine-mi numaram scamele de pe rochita decat sa fiu in clasa aia de omuleti pseudo interesati de odrasle, pseudo intelectuali si pseudo rezolvand pseudo probleme.
    Get a life! Luati cu țuica! Faceti sex! Ascultati muzica la maximum! Jucati-va cu prietenii sau rudele! Fumati ca face bine la creier!
    Doamne, jur ca nu ma mai prinde nimeni la anu' la 'fo sedinta cu parintii! Sa ma scuipati daca va mai scriu ca am fost!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu